Merchandise

MIJO MERCH

Merchandise Fulfillment

scroll

Merch voor bands, influencers en artiesten

Je kunt alles krijgen wat je nodig hebt bij MIJO –
Wij ontwerpen en produceren uw merchandiseproducten, zorgen voor de opslag en voorzien u van uw eigen online-winkelsystemen. Geen grote investeringen in eigen productievestigingen, magazijnen of winkeloplossingen. MIJO biedt u alles uit één hand en in kleine hoeveelheden.

Kwaliteit en service –
Wij produceren hoogwaardige textiel- en merchandiseproducten in Duitsland, Europa en Azië. Op die manier zorgen wij ervoor dat onze gedragscode wordt nageleefd en dat eerlijke en duurzame productieprocessen worden toegepast.

Eenvoudig ongecompliceerd

Productie - Magazijn - Verzending - Afgewerkt

Waarom Merch by MIJO?

Een, twee, klaar…
Laten we eerlijk zijn, we hoeven het proces niet kunstmatig ingewikkeld te maken om ergens een paar euro meer te verdienen. Je wilt coole merch voor je band, voor je kanaal of om makkelijk te verkopen. Dus we bespreken het ontwerp, maken het zo dat u krijgt wat u wilt en mogelijk is, dan produceren, slaan op en verzenden voor u. Dat is het. Of het nu gaat om kleine hoeveelheden vanaf 10 stuks of grotere leveringen.

Klein of groot –
Om ervoor te zorgen dat uw koopwaar zo duurzaam mogelijk is, kunnen wij niet alleen de juiste materialen gebruiken, maar ze ook in de kleinste hoeveelheden produceren. Vanaf 10 stuks per ontwerp/kleur. Zo kunt u uitproberen wat goed gaat en of alles past zonder grote financiële weddenschappen aan te gaan.

Het hele programma - zonder stress

MIJO cares –
Na de productie kunnen wij uw artikelen op verzoek ook opslaan en direct verzenden via dropshipping. Heb je nog geen winkel? Wij lossen dit probleem ook op. Onze winkelsystemen zijn rechtstreeks verbonden met ons magazijn. De rest gaat volledig automatisch. Geen stress, geen investering in een eigen opslag- en winkelsysteem, geen opstartproblemen.

Kleding, accessoires, goodies –
Naast kleding leveren wij ook accessoires zoals petten, mutsen, tassen en sieraden. Goodies voor het dagelijks leven zijn ook geen probleem. Weekplanner, bidons of sportartikelen met uw branding direct klaar voor verkoop geleverd.

Alles wat u wilt en nodig hebt

Online winkel incl. Klantenservice –
Indien u dat wenst, kunnen wij een geschikte winkel voor u creëren om uw koopwaar aan te bieden. Natuurlijk met verbinding naar Insta & Facebook. De winkels zijn verbonden met ons magazijn en binnenkomende bestellingen worden volautomatisch verzonden en gefactureerd.

Laten we beginnen
Geen ingewikkelde contracten, geen minimum volumes of verborgen kosten.
We praten wat, doen suggesties en gaan aan de slag. Wij hebben verschillende factureringsmodellen voor u ontworpen. Wachten op wat? Laten we beginnen!

Laten we fans maken

Uw visie, ons ding –
MIJO zorgt voor elke stap om het beste mogelijk te maken. Van het idee tot het afgewerkte product en de geschikte distributiekanalen. Ons team zorgt voor een soepel proces zonder compromissen. Productie, opslag en distributie van goederen – volkomen eenvoudig en ongecompliceerd.

Profiteer van onze ervaring –
Wij beschikken over jarenlange ervaring die wij onbeperkt op uw projecten kunnen toepassen. Wij produceren voor u in Duitsland, Europa, Turkije en Azië met inachtneming van onze gedragscode en strenge controles door onze certificatiepartners. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd de beste kwaliteit krijgt.

MIJO_360-GRAD SERVICE-icons 200x200_b_Zeichenfläche 1 Kopie 6

IDEE & ONTWERP

Samen met u maken wij uw concept, zorgen voor de vormgeving en de artikelen en, indien gewenst, ook voor andere distributiemogelijkheden.

MIJO_360-GRAD SERVICE-icons 200x200_b_Zeichenfläche 1 Kopie 7

PRODUCTIE

Wij produceren in onze vestigingen en met onze partners in ateliers en fabrieken in Duitsland, Europa en Turkije, te beginnen vanaf kleine hoeveelheden.

MIJO_360-GRAD SERVICE-icons 200x200_b_Zeichenfläche 1 Kopie 8

MAGAZIJN & LOGISTIEK

Onze professionele magazijn- en logistieke structuur zorgt voor een snelle en vlotte verwerking.

MIJO_360-GRAD SERVICE-icons 200x200_b_Zeichenfläche 1 Kopie 9

DISTRIBUTIE

U hebt de juiste winkel nodig om uw koopwaar te verkopen? Geen probleem – wij voorzien u van volledige e-commerce concepten.

MIJO_360-GRAD SERVICE-icons 200x200_b_Zeichenfläche 1 Kopie 10

AFZONDERLIJKE VERWERKING

Wij bieden individuele factureringsmethoden, zodat voor elk budget de juiste oplossing kan worden gevonden.

MIJO_360-GRAD SERVICE-icons 200x200_b_Zeichenfläche 1 Kopie 11

DROPSHIPPING

Wereldwijde verzendservice en een gunstige afhandeling van retourzendingen maken ook deel uit van onze service.

MIJO praatje

Chat rechtstreeks met ons via WhatsApp en stel ons uw vragen over onze diensten. We kijken ernaar uit u te zien!

Schrijf ons


    DATE MET MIJO

    Wilt u persoonlijk kennismaken en voorbeelden e.d. live ervaren? Waarom maak je dan geen afspraakje met ons!