Wat is Corporate Fashion?

Wat is Corporate Fashion?

Bedrijfskleding heroverwogen

hier gehts lang

Corporate mode - bedrijfskleding met een profiel

Je filosofie is overtuigend, je webdesign knalt en al het geschrevene komt van een professional. Perfect om een bedrijf goed te vertegenwoordigen naar de buitenwereld – en in veel gevallen het halve werk. Maar hoe zit het met de kleren die werknemers dragen tijdens het werk? Laat u uw team “in burgerkleding” strijden of hebt u ze allemaal een uniform uiterlijk gegeven van saaie basic shirts? Dan weet u nog niet welke waarde bedrijfsmode kan hebben voor de motivatie en dat bedrijfskleding meer is dan alleen een uniform uiterlijk.

Dat geeft niet – want hier krijgt u de informatie die u nog mist en die u zal inspireren in uw beslissing voor bedrijfsmode We zijn er zeker van dat u aan het einde van het artikel overtuigd zult zijn wat uniforme werknemerskleding doet en waar u de beste uitrusting voor uw team kunt vinden.

Corporate mode - ook zichtbaar backstage

Laten we beginnen met de fundamentele vraag of uw werknemers in het openbaar verschijnen tijdens de uitoefening van hun werk. Dan is natuurlijk de personeelskleding bijzonder belangrijk. Idealiter weerspiegelt het de [strong]waarden en het design van uw bedrijf[/strong], zodat buitenstaanders onmiddellijk herkennen met wie ze te maken hebben. Het belangrijkste detail van dergelijke personeelskleding is uw logo of slogan, die wij borduren of bedrukken volgens uw specificaties.

Maar ook zonder direct klantencontact is uniforme personeelskleding belangrijk, omdat uw team ook buiten de professionele omgeving in de publieke belangstelling staat. Alleen al [strong]op weg van en naar het werk,[/strong] ontmoeten uw mensen veel mensen. In aantrekkelijk vormgegeven corporate mode, creëren zij een onmiskenbaar spoor naar het aanbod of de diensten van uw bedrijf.

Last but not least versterkt uniforme kleding het gemeenschapsgevoel van elke werknemer. Of de leden van uw team elkaar nu op het werk of privé ontmoeten, het dragen van bedrijfsmode zal hen blij maken elkaar weer te zien en anderen laten zien dat ze op de een of andere manier bij elkaar horen.

Corporate mode - net zo individueel als uw team

Dit werkt echter alleen als uw team zich prettig voelt in hun personeelstenue. One-size-fits-all shirts en uniformontwerpen bieden hiervoor geen goede voorwaarden. Uw werknemers zijn per slot van rekening persoonlijkheden met individuele maten en smaken. Om perfect bij de rest van de garderobe van een werknemer te passen, moet bedrijfskleding passen bij zijn maat en stijl.

Om met dit aspect rekening te houden, bieden wij het ontwerp van personeelskleding reeds in zeer kleine hoeveelheden aan. Een orderaantal van 10 stuks is voor ons voldoende om actie te ondernemen. U kunt kiezen uit een uitgebreide catalogus van bedrijfskleding die bij uw werknemers past. Het assortiment bedrijfskleding dat klaar is voor de mode, omvat basics voor binnen en buiten en bijpassende accessoires.

Corporate fashion - hoogwaardig, duurzaam en duurzaam

Een hip design en de optimale pasvorm zijn echter niet voldoende om als bedrijfsmode op te vallen. De echte waarden van uw bedrijf komen tot uiting in de kwaliteit van de kleding die u kiest. Alles wat u aan werknemers verstrekt, moet vormvast, kleurvast en gemakkelijk schoon te maken zijn. Alleen zo blijft de bedrijfsmode lang draagbaar en vertegenwoordigt zij u op waardige wijze naar buiten toe.

Wij werken samen met geselecteerde producenten uit alle delen van de wereld om ervoor te zorgen dat de kleding van onze werknemers aan deze norm voldoet. Bij het zoeken naar partners om corporate fashion te realiseren, letten wij enerzijds op ecologische grondstoffen en anderzijds op eerlijke arbeids- en transportomstandigheden. Eerlijke-handelsondernemingen die aandacht hebben voor het welzijn van de werknemers, de bescherming van het milieu en de lonen in de kledingsector, garanderen dat deze beginselen worden nageleefd.

Op die manier wordt de bedrijfsmode van uw bedrijf een kenmerk waar u trots op kunt zijn – omdat het er goed uitziet, perfect past, het milieu beschermt en kleding maakt die elke werknemer graag draagt.

Selectie en ontwerp

Wij steunen u bij elk creatief werk. Van ontwerp tot prints & co. Samen met onze ontwerpers ontwikkelen wij uw perfecte Corproate Fashion.

MIJO-BRAND – Zenjob T-Shirt collectie 
MIJO-BRAND – MIJO Productie van textiel 

Productie

Wij produceren voor u vanaf de kleinste hoeveelheden. Dus als u een klein team bent, kunt u ook een aanvraag bij ons indienen. Wij produceren onze textielproducten in geselecteerde ateliers en fabrieken in Turkije, Portugal en Azië. Daarbij letten wij op duurzame en eerlijke productietakken.

MIJO = uniformen voor het personeel

Wij maken voor u coole corporate fashion ontwerpen en zorgen voor ingenieuze bedrijfskleding die ook buiten het werk gedragen wordt. Corporate Fashion Düsseldorf Style. Dat is alles wat je nodig hebt.

Met Mijo krijg je coole personeelskleding die er niet alleen goed uitziet, maar ook van zeer hoge kwaliteit is. Wij produceren onze personeelskleding op duurzame en ecologische wijze.

Natuurlijk kunnen wij ook uw corporate fashion ontwerp voor u maken. Mijo is namelijk Fulfillment op de weg. U vertelt ons welke bedrijfskleding u wilt en wij maken het perfecte ontwerp. Dan produceren wij uw personeelskleding en slaan zelfs de bedrijfsmode voor u op.