Vragen

FAQ

Veel gestelde vragen - onze antwoorden

hier gehts lang

Wat betekent vervulling?

Met fulfilment bedoelen we een complete dienstverlening. Wij ondersteunen u vanaf het idee tot het ontwerp, de productie en het volledige voorraadbeheer van uw artikelen. Of u nu een label wilt beginnen, uw eigen collectie wilt lanceren of kleding voor uw bedrijf nodig hebt, wij staan u in alle processen als dienstverlener ter beschikking.

Het idee is er, maar geen ontwerp, wat nu?

Geen probleem. De eerste stap naar een eigen collectie is het idee en de moed om het waar te maken. Wij zullen u helpen met het ontwerp en de uitstraling. Uw wensen en ideeën worden onderzocht en vervolgens op papier gezet.

We hebben geen kamp en nu?

Wij zorgen voor de professionele opslag in ons textielgroothandelmagazijn in Hoppegarten. We kunnen putten uit verschillende soorten opslag die het best bij u passen. Volledig geautomatiseerd voorraadbeheer en een verbinding met uw winkel zijn mogelijk.

Doe je ook de online winkel?

Natuurlijk – wij leveren u ook het complete distributiesysteem. Onze winkels zijn speciaal op uw behoeften afgestemd en kunnen onmiddellijk worden aangesloten op ons textielmagazijn, zodat alles volledig geautomatiseerd verloopt. Van bestelling tot verzending.

Welke stoffen gebruikt u?

Wij werken met milieuvriendelijk katoen of biologisch katoen. Onze stoffen zijn Okeo-Tex, GOTS en op verzoek ook PETA gecertificeerd. Gerecycleerde materialen zoals RPET worden ook gebruikt in onze stoffenproductie. Wij gebruiken ook milieuvriendelijke kleurstoffen (op waterbasis) voor de afwerking.

Hoe kunnen de bezuinigingen uitpakken?

Zoals jij het zou willen. Van casual boxerstijl tot high fashion, alles is mogelijk. Samen vinden we de juiste snitten voor uw collectie. U krijgt dan de gelegenheid om tijdens de monsternemingssessie de versnijdingen te testen en er eventueel zelf een te maken. om te veranderen.

Waar vervaardigt u?

Onze ateliers en fabrieken bevinden zich voornamelijk in Turkije en Portugal. Voor bepaalde producten werken wij ook met leveranciers die al lang in Azië gevestigd zijn. Alle leveranciers en onze faciliteiten ter plaatse zijn onderworpen aan de Europese arbeidsnormen en onze gedragscode. Op die manier kunnen we er altijd zeker van zijn dat alles eerlijk verloopt.

Hoe is alles ingepakt?

Zo duurzaam mogelijk. Wij gebruiken helemaal geen plastic bij het vervoer van de goederen naar ons magazijn. Voor de verzending naar uw klanten gebruiken wij verzendzakken van natuurlijke hars (biologisch afbreekbaar) en kartonnen dozen van gerecycleerd oud papier. Alle artikelen worden opgemeten met een laser en de perfect passende verpakking wordt geselecteerd.

Hoe en wat kan worden verfijnd?

Er zijn (bijna) geen grenzen. Van eenvoudige bedrukking tot badstofborduurwerk of een reliëfdruk, wij kunnen alle soorten textielafwerking uitvoeren. Samen vinden we de juiste en passende manieren om uw kleding zo uniek mogelijk te maken.

Mogen we ook onze eigen monsters meenemen?

Tuurlijk, neem mee wat je leuk vindt en hoe je je textiel voorstelt. Dit is de beste manier voor ons om de juiste stijlen voor u te bepalen.

MIJO praatje

Chat rechtstreeks met ons via WhatsApp en stel ons uw vragen en ontvang informatie over onze diensten. We kijken ernaar uit u te zien!

MIJO ondersteuning    DATE MET MIJO

    Wilt u persoonlijk kennismaken en voorbeelden e.d. live ervaren? Waarom maakt u dan geen afspraak met ons en wij zullen de rest met u coördineren.