Mijo kwaliteit

Kwaliteit en verantwoordelijkheid

ecologisch & eerlijk

scroll

Gemaakt voor meer

Voor onze planeet –
De klimaatcrisis gaat ons allen aan. Als we allemaal bijdragen tot een beter en CO2-vrij milieu, kunnen we ervoor zorgen dat we dit probleem onder controle krijgen. Daarom willen wij ook ons steentje bijdragen en alleen biologisch katoen en veganistische producten gebruiken.

Duurzaam en eerlijk –
Ons textiel en onze dozen worden grotendeels in Duitsland, Europa en Turkije geproduceerd en in onze vestiging in Nedersaksen afgewerkt en veredeld. Biologisch katoen, gerecycleerd PET, duurzame grondstoffen en veganistische materialen zijn voor ons vanzelfsprekend en behoren tot de standaarduitrusting.

Af en toe gebruiken wij textielonderdelen uit Zuidoost-Azië en Afrika. Ook hier besteden wij aandacht aan milieuvriendelijke en eerlijke productieprocessen. Bovendien werken we alleen met FairWear-partners en FairTrade-bedrijven. Zo weten we dat onze artikelen onder eerlijke omstandigheden zijn geproduceerd.

Vertrouwen is goed, controle is beter –
Constante controles en hoge kwaliteitsnormen – Om u de roomsoesjes te kunnen aanbieden die u verdient, streven wij en onze partners er altijd naar de kwaliteit nooit te verwaarlozen.

Gecertificeerde productie

MIJO-BRAND – vegan_kleur-300x175 
MIJO-BRAND – organisch3-300x175 
MIJO-BRAND – organisch212-300x175 
MIJO-BRAND – fsc1-300x175 
MIJO-BRAND – eerlijk1-300x175 
MIJO-BRAND – beurskleding1-300x175 

Kleding of koopwaar

Gecertificeerd.
Ons textiel is Oeko-Tex en GOTS gecertificeerd. Met de FairWear, FairTrade en Organic 100 normen zorgen wij ervoor dat biologische, duurzame en eerlijke stoffen worden gebruikt.

Hoogste normen –
Constante controles en hoge kwaliteitsnormen – Om u het neusje van de zalm te kunnen bieden dat u verdient, streven wij en onze partners er altijd naar de kwaliteit nooit te verwaarlozen.

Altijd daar en dichtbij –
Ons team staat altijd tot uw beschikking. Wij adviseren u geheel kosteloos en nemen vervolgens alle werkstappen over. Je krijgt gewoon een deadline en kijkt uit naar het eindproduct. Feddich!

enkele van onze tevreden klanten

MIJO-BRAND – kalk 
MIJO-BRAND – circunomics 
MIJO-BRAND – amazon 
MIJO-BRAND – live kopen 
MIJO-BRAND – handelsrepubliek 
MIJO-BRAND – vaha 
MIJO-BRAND – infarm 
MIJO-BRAND – apeiron 
MIJO-BRAND – tonies 
MIJO-BRAND – goudvink 
MIJO-BRAND – Nimble 

wij duwen uw bedrijfsgevoelens