Over

over mijo

volledige passie in de 3e generatie

scroll

Wie is Mijo?

MIJO maakt fans
Wij maken van uw medewerkers merkambassadeurs, op een ongecompliceerde en volledig transparante manier. Wij gebruiken onze know-how van meer dan 50 jaar textielveredeling, meer dan 12 jaar e-commerce en meer dan 20 jaar textielproductie.

MIJO werd in februari 2020 door Max opgericht. Voortbouwend op de kennis en kunde van het familiebedrijf dat opa Ede in 1951 oprichtte, werd MIJO uiteindelijk marktleider in corporate branding met de steun van CLINTON Großhandel GmbH. Dit betekent dat wij de kleinste hoeveelheden van 10 stuks tot grote volumes zonder problemen kunnen uitvoeren.

KOM AAN BOORD – WIJ CREËREN DE TOEKOMST.

We maken echt coole dingen voor jou –

Onze INWERKDOZEN voor je nieuwe teamgenoten, zijn het perfecte welkomstgeschenk. U kunt de box afzonderlijk compileren in de in-house
MIJO CREATOR
interactief hulpmiddel om een gratis en niet-bindende offerte te krijgen. Voor een bijzonder warme onboarding ervaring, combineer van BEDRIJFSMODE en CORPORATE GOODIES.

En wat MIJO een pionier maakt op het gebied van corporate fashion is de professionele achtergrond en de in-house professionals die uw eigen
BEDRIJFSCOLLECTIE
voor jou – meer teamgeest is niet mogelijk.

Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, met MIJO BRAND maakt u een statement.

wij duwen uw bedrijfsgevoelens

Welkomstdoos? - Je bent op de juiste plaats

Onboarding Boxes –
Wij leveren u de dingen waar werknemersdromen van gemaakt zijn. Nou, in ieder geval voor de eerste dag in de nieuwe baan. Wij verpakken uw merkartikelen in koelboxen en als u dat wenst, sturen wij ze ook rechtstreeks naar uw nieuwe collega-rijders. Natuurlijk slaan wij ook uw dozen voor u op, zodat u met één muisklik uw wensen kunt oproepen.

Onboarding Backpack –
Wil je echt duurzame onboarding? Dan zijn onze Onboarding ToteBag of Rugzakken echt iets voor jou. De katoenen tassen of rugzakken kunnen vrij worden ontworpen volgens uw CI en ervaren een tweede leven als een stijlvolle metgezel na het uitpakken.

Geen idee? Geen probleem.
U wilt coole inwerkdozen of welkomstgeschenken voor uw nieuwe medewerkers, maar u hebt geen idee wat u erin moet doen? Laat het dan aan ons over. Na een korte briefing, stellen wij de perfecte pakketten voor u samen. Kies maar en wij zorgen voor de rest.

enkele van onze tevreden klanten

MIJO-BRAND | kalk 
MIJO-BRAND | circunomics 
MIJO-BRAND | amazon 
MIJO-BRAND | live kopen 
MIJO-BRAND | handelsrepubliek 
MIJO-BRAND | vaha 
MIJO-BRAND | infarm 
MIJO-BRAND | apeiron 
MIJO-BRAND | tonies 
MIJO-BRAND | goudvink 
MIJO-BRAND | Nimble 
MIJO-BRAND | MIJO Klant Chanel 

Milieubewust en eerlijk -
onze certificaten

MIJO geeft om het milieu.
Veel van onze artikelen zijn biologisch, OekoTex, PEFC en FairTrade gecertificeerd. Wij vertrouwen op duurzame grondstoffen en een CO2-arme productie. Constante controles en hoge kwaliteitsnormen zijn voor ons net zo belangrijk als veganistische en ethisch geproduceerde artikelen – zodat wij u de roomsoesjes kunnen aanbieden die u verdient, streven wij en onze partners er altijd naar om de kwaliteit nooit te verwaarlozen.

wij zijn anders -
wij zijn Mijo

Individueel en flexibel –
Bent u op zoek naar zeer speciale producten of wilt u uw eigen stijlen produceren? Laten we dan praten en dan vinden we het juiste spul voor je. Ons eigen ontwerpteam zet uw ideeën op papier en in onze studio’s worden uw wensen werkelijkheid.

Wij zorgen voor alles –
Zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf, nemen wij al het werk voor u uit handen. Dat betekent dat wij zorgen voor ontwerp, productie, verzending, opslag en, indien gewenst, het juiste verkoopkanaal. U vertelt ons wat u wilt, wij leveren en zorgen voor de rest.

Altijd daar en dichtbij –
Ons team staat altijd tot uw beschikking. Wij adviseren u geheel kosteloos en nemen vervolgens alle werkstappen over. Je krijgt gewoon een deadline en kijkt uit naar het eindproduct. Feddich!

De Inwijdingsbox

Onze onboarding boxen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Zo is er de Green Box, die bijzonder ecologisch en duurzaam is geproduceerd, of de Luckybag, een echt goedkope en volledig composteerbare “instapzak” die doet denken aan de wondertassen uit de kiosk. Het maakt niet uit of het een beginnersdoos of een premiumdoos is. MIJO biedt u de juiste oplossing voor elk budget.

Maar veel belangrijker dan de doos alleen zijn de goodies, d.w.z. de inhoud in de werknemersdoos. Wij bieden u een breed scala aan interessante merchandise artikelen, die allemaal kunnen worden aangepast aan uw CI in uw bedrijfskleuren en met verschillende druktechnieken. Het mooie is dat we de goodies zo hebben gekozen dat ze zeker ook buiten het kantoor kunnen worden gebruikt.

Bijvoorbeeld een koele sporthanddoek of een sportdrankfles die zorgt voor optimale employer branding in de sportschool. Maar we bieden ook diverse producten voor techneuten, zoals een powerbank of een reislader. Op die manier kunt u de juiste goodies kiezen die perfect geschikt zijn voor uw nieuwe werknemers.

Wij maken het ontwerp van uw onboarding box en de individuele goodies en verpakken de boxen direct samen. Dit bespaart u kostbare tijd en u hoeft niet te investeren in extra personeel.

En voor al diegenen die niet weten waar ze de dozen moeten laten, bieden wij een opslagdienst aan.

Geschenken voor werknemers - een nieuwe trend

Wat vindt u tot nu toe van het inwerkproces voor uw nieuwe werknemers? Kort welkom en kennismaking met het team? Heeft u misschien al een klein welkomstcadeautje voor de nieuwe?

Elk bedrijf heeft zijn eigenaardigheden. In de meeste gevallen evolueert zo’n onboarding niet echt omdat de mensen goede ervaringen hebben met de manier waarop het interne proces tot nu toe heeft gewerkt. Maar ik weet zeker dat je niet echt gevraagd hebt of het goed ontvangen zal worden zoals het tot nu toe is, of wel?

De trend bij onboarding gaat steeds meer in de richting van kleine cadeautjes voor de werknemer om de start in de nieuwe baan wat gemakkelijker te maken. Je hebt vast wel eens gehoord van een onboarding box hier of daar. Kleine of grote kartonnen dozen die bedrukt zijn met het bedrijfslogo en een leuke spreuk en die allerlei kleine goodies bevatten. Van een notitieboekje met een pen of een powerbank tot een waterfles of een sporthanddoek. Ook hier, natuurlijk, alles in uw huisstijl.

Uit enquêtes die wij bij onze klanten hebben gehouden, is gebleken dat deze personeelsboxen zeer goed worden ontvangen. Vooral in privégesprekken, die meestal na de eerste werkdag tussen familie en vrienden plaatsvinden, doen bedrijven die dergelijke personeelsboxen uitdelen het erg goed. Dit komt gewoon omdat mensen meer waardering tonen voor hun nieuwe werknemers.