De Onboarding Box

De Onboarding Box

het welkomstgeschenk op de eerste dag van het werk

scroll

Met Mijo's Onboarding Box wordt alles een onvergetelijk hoogtepunt

Welkomstbox van MIJO – het perfecte werknemerscadeau voor onboarding

Spanning, nieuwsgierigheid, onzekerheid, vreugde – de emoties op de eerste werkdag zijn groot. Met een individueel ontworpen onboarding box van MIJO, laat u het nieuwe teamlid zien hoe belangrijk ze voor u zijn. Als de welkomstdoos met zorg en aandacht voor detail is ontworpen en gevuld, zal uw nieuwe werknemer zich meteen vanaf het begin gewaardeerd voelen.

Wat is een Onboarding Box?

Een onboarding box van MIJO als werknemersgeschenk is een goede mix van corporate design en persoonlijke en functionele goodies. De welkomstbox en de inhoud die u kiest, moeten in overeenstemming zijn met uw bedrijfsfilosofie en de functie die de nieuwe werknemer bekleedt. Klassiekers zijn notitieboekjes, waterlaarzen, pennen, T-shirts en hoodies, en koffiemokken. Natuurlijk voorziet MIJO elk stuk van uw logo. Een belangrijk element van de box dat wij u niet kunnen ontnemen is de persoonlijke welkomstkaart, eventueel voorzien van de handtekening van alle teamleden, de supervisors en de directie.

De MIJO Greenbox

De Green Box is de ideale startersdoos. Deze welkomstdoos is gemaakt van 100% gerecycled kraftkarton en is verkrijgbaar in een natuurlijke look of als full-colour versie.

De lage minimumhoeveelheid van 30 maakt het perfect voor startende en kleinere bedrijven. De uitstraling is van hoge kwaliteit en de doos kan worden gepimpt in één kleur, met een folie of all-over in digitale druk.

Natuurlijk, wij doen het ontwerp voor u.

De MIJO Premium Box

Onze Premium Onboarding Box is een magnetische box en is gemaakt van duurzame materialen. De doos is verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. Deze welkomstdoos doet nieuwe werknemers echt versteld staan.

De Premium Box is verkrijgbaar vanaf 100 stuks en kan worden afgewerkt met een digitale bedrukking of een hot foil stamping.

Het is ook mogelijk om de goodies erin te leggen. Op die manier blijven de producten op hun plaats en presenteren ze zich heel goed.

Luckybag

Toegegeven, het woord onboarding box is misschien niet helemaal juist. Maar laten we gewoon zeggen dat het een onboarding zak is. De Luckybag is echt geweldig. Niet alleen omdat hij gemaakt is van volledig composteerbaar natuurhars en dus 100% plasticvrij is, maar ook omdat hij ons herinnert aan de goede oude tijd met de grab bag.

De gelukzak is gevuld met je goodies en gesloten. Uw nieuwe werknemer kan dan de welkomstbox openscheuren en op ontdekkingstocht gaan. Net als in het verleden met de grab bag, is de spanning ook hier erg hoog.

De Luckybag is verkrijgbaar in zwart en wit en kan veel werknemers blij maken vanaf 100 stuks.

Welkomstbox - Toon waardering

Het aanwerven van goed opgeleide specialisten is een ingewikkelde zaak. In sommige gevallen zijn bedrijven en startende ondernemingen maandenlang bezig vacatures in te vullen. Professionals en managers hebben veel keuzemogelijkheden.

Zodra u eindelijk de perfecte kandidaat hebt gevonden en de waardevolle verbintenis in uw zak hebt, is het aan u om een solide band op te bouwen. Een onboarding box op de eerste werkdag laat zien dat het voor u belangrijk is dat de nieuwe werknemer ervoor gekozen heeft zich bij uw team te voegen. Het gebaar achter het geschenk voor de werknemer is vele malen belangrijker dan de geldwaarde van het geschenk.

Geleefde bedrijfscultuur

In tijden van een tekort aan geschoolde arbeidskrachten is een uitstekende employer branding een eerste vereiste voor bedrijven om hun concurrenten voor te blijven in de strijd om de beste sollicitanten. Een welkomstbox is een teken van de bedrijfscultuur in actie. Het toont aan dat externe communicatie en interne bedrijfswaarden bij elkaar passen.

Als een specialist van hoge kwaliteit teleurgesteld is over zijn ontvangst op zijn eerste werkplek, denkt hij er innerlijk aan om te stoppen. Voor beide partijen geldt: je kunt maar één keer een eerste indruk maken. De Onboarding Box is een origineel begin van de inductiefase.

Kies de perfecte onboarding box

MIJO biedt u geweldige onboarding boxen voor elk budget. Een minimale oplage van 30 exemplaren maakt de flexibele MIJO Greenbox perfect voor start-ups en kleine bedrijven. De MIJO Premium Box van 100 stuks is voorzien van een hoogwaardige magneetsluiting. Voor grote en snel groeiende ondernemingen zijn ze de optimale manier om hun waardering te tonen.

De coole MIJO Luckybag heeft de vorm van een instaptas. De minimumafname is 100 stuks. Uw nieuwe werknemers mogen ze open scheuren in de zin van een klassieke grabbelton.

De MIJO Bag Box heeft een toekomstig gebruik als praktische draagtas. Vanaf 15 stuks is hij heerlijk flexibel en dankzij de lage prijs een leuke giveaway bij promoties en op beurzen.

Voor stagiairs en werkstudenten

Niet alleen ervaren werknemers met hoge beroeps- en managementvaardigheden zijn blij met een mooie box om aan de slag te gaan. Het verwelkomen van stagiairs en werkstudenten met een personeelsgeschenk verhoogt de motivatie en de loyaliteit aan uw bedrijf.

De jonge werknemers zijn de geschoolde arbeiders van morgen. Slimme HR-professionals grijpen de kans om toekomstige high potentials al vroeg in hun organisatie aan zich te binden. Als u een sterke groeistrategie nastreeft, grijp dan de kans om op lange termijn sympathie te kweken met een welkomstbox.