De Onboarding Box

De Onboarding Box

het welkomstgeschenk voor nieuwe werknemers

hier gehts lang

Onboarding Boxen - Welkomstdozen voor werknemers

Onze onboarding boxen brengen je echt in een goed humeur op kantoor. Een klein geschenk op de eerste werkdag zorgt voor een sterker “wij-gevoel” en een beter imago.

MIJO levert de branded onboarding box direct bij u op kantoor of thuis. Verpakt met je favoriete lekkernijen, natuurlijk. Samen stellen we het perfecte welkomstgeschenk samen voor uw nieuwe collega’s.

Daarna zorgen wij voor de rest. Verpakken, opslaan en verzenden… geen probleem met onze 360° service. Zo heb je tijd voor je werk en geen extra last.

Voorverpakte Boxen

Snel en ongecompliceerd naar uw eigen onboarding box

MIJO-BRAND –  

Starter Box

Greenbox met shirt en co.

Deze onboarding box komt met een shirt, notitieboekje en onze metalen fles. Het perfecte welkomstpakket voor nieuwe werknemers of klanten. De maat van het shirt kan vrij met ons overeengekomen worden na de bestelling. We bespreken ook het ontwerp van de afzonderlijke producten in een kort gesprek.

De doos is inclusief. gratis welkomstkaart.

Uw logo wordt aangebracht op de box en de producten. De box wordt ingepakt en naar u of, indien u dat wenst, naar uw collega’s gestuurd.

025stuks. = 43,00 €/ppl. BTW
050stuks. = 38,00 €/ppl. BTW
100 stuks. = 33,00 €/ppl. BTW

Starttas

De Starter Bag wordt volledig voorzien van uw logo.

Onze Starter Bag heeft alles wat je nodig hebt voor een ideale start van je nieuwe baan. Dit welkomstpakket bestaat uit een Gymbag van biologisch katoen, ons Squared Book, een Premium Pen en een Infuser Bottle.
Natuurlijk wordt alles afgewerkt met uw logo.

Dit pakket wordt geleverd inclusief. gratis welkomstkaart.

Alle artikelen en de doos worden ontworpen volgens uw wensen. Na de bestelling zullen we samen de details afspreken.

015stuks. = 39,99 €/ppl. BTW
030stuks. = € 37,49/ppl. BTW
050stuks. = 33,49 €/ppl. BTW
100 stuks. = 29,99 €/ppl. BTW

MIJO-BRAND –  
MIJO-BRAND – Onboarding Box voor nieuwe werknemers 

Big Box

Een box, alles erin

Reisbeker, notitieboekje, biros en mintbox klaar verpakt in onze groene doos in full colour look. Alles in uw huisstijl, natuurlijk. Op verzoek direct verzonden naar uw nieuwe medewerkers of klanten.

De box is inclusief. gratis welkomstkaart.

Uw logo wordt aangebracht op de doos en de producten. De box wordt ingepakt en naar u of, indien u dat wenst, naar uw collega’s gestuurd.

025stuks. = 44,99 €/ppl. BTW
050stuks. = 39,99 €/ppl. BTW
100 stuks. = 33,50 €/ppl. BTW

Sustainable Box

Met de Sustainable Box krijg je een coole, duurzame onboarding box.

Deze box is voorverpakt in onze Greenbox Eco en bevat een reisbeker van kurk, een draagtas van biologisch katoen en een notitieboekje en pennenset in kurklook.

De box is inclusief. gratis welkomstkaart.

Natuurlijk worden alle artikelen afgewerkt met uw logo. Op verzoek kunnen wij de box rechtstreeks naar nieuwe werknemers of klanten sturen. We bespreken het ontwerp op ons gemak na de aankoop.

030stuks. = 53,00 €/zzgl. BTW
050stuks. = 44,90 €/ppl. BTW
100 stuks. = 39,90 €/ppl. BTW

MIJO-BRAND – Sustainable Box 

4 STAPPEN NAAR DE INWERKBOX

1. KIEZEN BOX

2-10 minuten

U selecteert uw gewenste box via onze configurator en kunt direct uw gewenste producten toevoegen. Verstuur het verzoek, klaar.

2. PERSOONLIJKE BEGELEIDING

30-60 minuten

Indien u dat wenst, kunnen wij u gratis adviseren tot alles past en u ondersteunen bij de realisatie van uw onboarding box.

3. AANBOD

5-10 minuten

Binnen enkele minuten ontvangt u een vrijblijvende offerte voor uw aanvraag. Transparant met alle kosten.

4. PRODUCTIE EN VERZENDING

7-30 dagen

Wij beginnen met de productie van uw dozen en sturen ze nationaal en internationaal rechtstreeks naar uw thuiskantoor of naar uw hoofdkantoor.

De MIJO Greenbox

De Green Box is de ideale startersbox. Deze welkomstbox is gemaakt van 100% gerecycled kraftkarton en is verkrijgbaar in een natuurlijke look of als full-colour versie.

De lage minimumhoeveelheid van 25 maakt het perfect voor starters en kleinere bedrijven. Het gevoel is van hoge kwaliteit en de box kan worden ontworpen met een digitale full colour print.

Natuurlijk, wij doen het ontwerp voor u.

De MIJO Premium Box

Onze Premium Onboarding Box is een magnetische box en is gemaakt van duurzame materialen. De box is verkrijgbaar in zwart, wit en rood.

De Premium Box is verkrijgbaar vanaf 25 stuks en kan worden afgewerkt met een digitale opdruk of hot foil stamping.

Luckybag

Toegegeven, het woord onboarding box is misschien niet helemaal juist. Maar laten we gewoon zeggen dat het een onboarding zak is. De Luckybag is echt geweldig. Niet alleen omdat hij gemaakt is van volledig composteerbaar natuurhars en dus 100% plasticvrij is, maar ook omdat hij ons herinnert aan de goede oude tijd met de grab bag.

De gelukzak is gevuld met je goodies en gesloten. Uw nieuwe werknemer kan dan de welkomstbox openscheuren en op ontdekkingstocht gaan. Net als in het verleden met de grab bag, is de spanning ook hier erg hoog.

De Luckybag is verkrijgbaar in zwart en wit en kan veel werknemers blij maken vanaf 100 stuks.

Onboarding boxen en uw voordelen

EERLIJKE PRIJZEN

MIJO hecht waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze prijsmodellen passen zich eerlijk aan de benodigde hoeveelheid en de gevraagde diensten aan. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

PERSOONLIJK ADVIES

Geen callcenter of wilde verkooppraatjes! Bij ons spreekt u altijd met een vaste contactpersoon die u gedurende het hele proces adviseert en begeleidt.

HOOGWAARDIGE PRODUCTEN

Alle artikelen, zowel goodies als dozen, zijn door ons persoonlijk getest en zeer goed bevonden. Voor ons gaat kwaliteit boven kwantiteit.

INDIVIDUELE OPLOSSINGEN

MIJO maakt mogelijk waar anderen opgeven. Wij zitten niet vast aan vaste specificaties, maar zijn 100% flexibel en ontwikkelen de passende oplossingen in eigen huis.

TEAMGEEST & BINDING

Onboarding boxen of merchandise zorgen voor tastbare waardering en daarmee voor een beter teamgevoel en sterkere werknemersbinding.

LEVERING WERELDWIJD

MIJO levert direct aan medewerkers over de hele wereld of comfortabel op een adres. Geen weg is ons te ver en niets is onmogelijk.

UW BOX IS ONS WERK

U bespaart kostbare tijd, kostbare kantoorruimte en stress. Daarom biedt MIJO u professionele oplossingen als het gaat om onboardingboxen of cadeauboxen voor nieuwe medewerkers. Wij nemen het hele proces over. Van ontwerp tot verzending via productie en opmaak. Samen kiezen we de producten die het best bij u passen (of u kunt uw box gewoon zelf samenstellen). hier en bespreken hoe alles gemerkt moet worden.

Opslag en verzending rechtstreeks naar uw kantoor aan huis –
Wij zorgen niet alleen voor de productie en het ontwerp van uw doos en de goodies, maar bieden u ook professionele opslag van uw dozen in onze opslagruimte. Dus als u veel dozen nodig heeft, maar niet meteen en vooral niet in uw kantoor, slaan wij de dozen voor u op in ons eigen magazijn. U kunt de dozen dan via ons orderbeheer op elk moment van de dag opvragen en ze desgewenst rechtstreeks naar uw nieuwe werknemer laten sturen. Natuurlijk bezorgen we de dozen ook bij u op kantoor als u ze persoonlijk wilt overhandigen.

Welke andere kosten zijn hiermee gemoeid?

Wat kost een Onboarding Box? De prijs per doos bestaat uit verschillende artikelen. Allereerst is er de doos zelf en de afzonderlijke artikelen die in de doos thuishoren. Daarnaast zijn er vulmaterialen en onze diensten. Deze kosten zijn reeds inbegrepen in onze boxprijs of in de prijzen voor de goodies.

Bij MIJO krijgt u altijd een complete prijs. Dit betekent dat onze aanbiedingsprijzen ook later overeenkomen met het factuurbedrag. Geen verborgen kosten of extra kosten die niet in het aanbod zijn vermeld.
Op het eerste gezicht lijken onze aanbiedingen duurder dan die van andere aanbieders, maar veel diensten zijn al in onze prijzen inbegrepen en worden achteraf niet in rekening gebracht.

Als u meer vragen heeft over onboarding boxen, bel of stuur ons een WhatsApp.

Individuele doos vs. voorverpakt

Als je een keuze hebt, heb je keuze te over. Deze spreuk past heel goed bij de selectie van goodies en dozen. U kunt uw eigen onboarding box samenstellen en kiezen uit onze verschillende goodies en fashion items. Gebruik gewoon onze configurator. Begin met de doos en kies dan stap voor stap de inhoud die bij je past.

Uw onboarding box, uw ontwerp

Wij ontwerpen dan samen met u uw doos en de inhoud. Alles wordt voorzien van uw logo, slogan of ontwerp naar keuze. Wij zorgen voor het ontwerp of gebruiken de middelen die u aanlevert. Als alles past, zorgen wij voor de productie, de verpakking van de dozen en de verzending.

Geen tijd? Geen probleem.

Als u nog steeds niet kunt of wilt beslissen, gebruik dan onze voorverpakte dozen. Hier hebben we al drie verschillende dozen voor u samengesteld. Kies de welkomstbox die het beste bij u past. Bepaal dan gewoon de kleur van de goodies en de inhoud, geef de hoeveelheid aan, klaar. U kunt de onboarding boxen direct online kopen. Dan bespreken we het ontwerp van de doos en de goodies.

Zelfbestellingsportaal

Voor degenen onder u die meerdere mensen per week/maand aannemen en geen tijd hebben om de inwerkboxen te bestellen, hebben wij iets heel speciaals ontwikkeld. Ons zelfbestellingsportaal.

Uw nieuwe collega’s hebben via een eenmalige link toegang tot het portaal en krijgen hun welkomstpakket snel en gemakkelijk thuis of op kantoor bezorgd. Geen problemen met verouderde adressen en retourzendingen, minder stress met voorschriften inzake gegevensbescherming, enz. Zeer gemakkelijk te beheren en je hebt altijd een overzicht van de voorraad en verloren bestellingen.

Bespaar tijd en zenuwen –
De Self-Order Portal neemt veel druk van uw HR-basis weg. Als u dat wenst, kunnen we u zelfs een verbinding bezorgen met bekende HR-tools zoals
Personio
waarmee u de gegevens rechtstreeks aan ons portaal kunt doorgeven. Zo worden links en informatie uit uw tool rechtstreeks naar uw nieuwe medewerkers gestuurd.

Wij zorgen dan voor de rest en binnen 24 uur zijn de dozen onderweg om uw medewerkers blij te maken!

Probeer het eens!
Wij stellen u graag onze demo ter beschikking.
Zo kunt u het Self-Order Portal zelf ervaren. Klik gewoon op de knop en voer bij de registratie de volgende gegevens in:

Gebruiker: Demo bestelling
Wachtwoord: demoorder

Gebruik alle voordelen

Onze inwerkbox is speciaal voor u gemaakt. volledig individueel, van het ontwerp tot de inhoud. En u krijgt maximale belastingvoordelen. Geniaal, is het niet?

Werknemers

Onboarding

50,00 €*

Werknemers

Onboarding

60,00 €*

Derden/reclame

Onboarding

35,00 €*

Met Mijo's Onboarding Box wordt alles een onvergetelijk hoogtepunt

Welkomstbox van MIJO – het perfecte werknemerscadeau voor onboarding

Spanning, nieuwsgierigheid, onzekerheid, vreugde – de emoties op de eerste werkdag zijn groot. Met een individueel ontworpen onboarding box van MIJO, laat u het nieuwe teamlid zien hoe belangrijk ze voor u zijn. Als de welkomstdoos met zorg en aandacht voor detail is ontworpen en gevuld, zal uw nieuwe werknemer zich meteen vanaf het begin gewaardeerd voelen.

Wat is een Onboarding Box?

Een onboarding box van MIJO als werknemersgeschenk is een goede mix van corporate design en persoonlijke en functionele goodies. De welkomstbox en de inhoud die u kiest, moeten in overeenstemming zijn met uw bedrijfsfilosofie en de functie die de nieuwe werknemer bekleedt. Klassiekers zijn notitieboekjes, waterlaarzen, pennen, T-shirts en hoodies, en koffiemokken. Natuurlijk voorziet MIJO elk stuk van uw logo. Een belangrijk element van de box dat wij u niet kunnen ontnemen is de persoonlijke welkomstkaart, eventueel voorzien van de handtekening van alle teamleden, de supervisors en de directie.

Kies de perfecte onboarding box

MIJO biedt u geweldige onboarding boxen voor elk budget. Een minimale oplage van 30 exemplaren maakt de flexibele MIJO Greenbox perfect voor start-ups en kleine bedrijven. De MIJO Premium Box van 100 stuks is voorzien van een hoogwaardige magneetsluiting. Voor grote en snel groeiende ondernemingen zijn ze de optimale manier om hun waardering te tonen.

De coole MIJO Luckybag heeft de vorm van een instaptas. De minimumafname is 100 stuks. Uw nieuwe werknemers mogen ze open scheuren in de zin van een klassieke grabbelton.

De MIJO Bag Box heeft een toekomstig gebruik als praktische draagtas. Vanaf 15 stuks is hij heerlijk flexibel en dankzij de lage prijs een leuke giveaway bij promoties en op beurzen.

Geleefde bedrijfscultuur

In tijden van een tekort aan geschoolde arbeidskrachten is een uitstekende employer branding een eerste vereiste voor bedrijven om hun concurrenten voor te blijven in de strijd om de beste sollicitanten. Een welkomstbox is een teken van de bedrijfscultuur in actie. Het toont aan dat externe communicatie en interne bedrijfswaarden bij elkaar passen.

Als een specialist van hoge kwaliteit teleurgesteld is over zijn ontvangst op zijn eerste werkplek, denkt hij er innerlijk aan om te stoppen. Voor beide partijen geldt: je kunt maar één keer een eerste indruk maken. De Onboarding Box is een origineel begin van de inductiefase.

Welkomstbox - Toon waardering

Het aanwerven van goed opgeleide specialisten is een ingewikkelde zaak. In sommige gevallen zijn bedrijven en startende ondernemingen maandenlang bezig vacatures in te vullen. Professionals en managers hebben veel keuzemogelijkheden.

Zodra u eindelijk de perfecte kandidaat hebt gevonden en de waardevolle verbintenis in uw zak hebt, is het aan u om een solide band op te bouwen. Een onboarding box op de eerste werkdag laat zien dat het voor u belangrijk is dat de nieuwe werknemer ervoor gekozen heeft zich bij uw team te voegen. Het gebaar achter het geschenk voor de werknemer is vele malen belangrijker dan de geldwaarde van het geschenk.

Voor stagiairs en werkstudenten

Niet alleen ervaren werknemers met hoge beroeps- en managementvaardigheden zijn blij met een mooie box om aan de slag te gaan. Het verwelkomen van stagiairs en werkstudenten met een personeelsgeschenk verhoogt de motivatie en de loyaliteit aan uw bedrijf.

De jonge werknemers zijn de geschoolde arbeiders van morgen. Slimme HR-professionals grijpen de kans om toekomstige high potentials al vroeg in hun organisatie aan zich te binden. Als u een sterke groeistrategie nastreeft, grijp dan de kans om op lange termijn sympathie te kweken met een welkomstbox.