Onboarding Boxen

Onboarding Boxen

gepersonaliseerde boxen, zelfs voor kleine teams

scroll

Individueel
WELKOM BOXEN
voor uw werknemers

Onze onboarding boxen brengen je echt in een goed humeur op kantoor. Een klein geschenk op de eerste werkdag zorgt voor een sterker “wij-gevoel” en een beter imago.

MIJO levert de branded onboarding box direct bij u op kantoor of thuis. Verpakt met je favoriete lekkernijen, natuurlijk. Samen stellen we het perfecte welkomstgeschenk samen voor uw nieuwe collega’s.

Daarna zorgen wij voor de rest. Verpakken, opslaan en verzenden… geen probleem met onze 360° service. Zo heb je tijd voor je werk en geen extra last.

Onze Boxen

MIJO-BRAND –  

MIJO Green Box

Gemaakt van 100% gerecycleerde materialen. Biologisch afbreekbaar, het kan Moeder Natuur niet schaden.

De Green Box is eigenlijk perfect voor startende of kleinere bedrijven. Door de kleine minimum bestelhoeveelheid van slechts 30 stuks, zal deze biologisch afbreekbare personeels box altijd een plaatsje bij u vinden. En zo niet, dan slaan wij ze voor u op en sturen uw boxen op afroep.

Met de coole ambachtelijke look van de Green Box of de iets nettere look van de Full Colour versie, is deze onboarding box altijd de juiste keuze. Het gevoel is van hoge kwaliteit en de materialen zijn gemaakt van gerecycleerde grondstoffen. U kunt dus met een gerust hart een echt coole welkomstbox uitdelen aan uw nieuwe medewerkers, en ze zullen het zeker op prijs stellen.

MIJO-BRAND –  

mijo premium box

Hoogwaardige materialen, een coole afwerking en de magnetische sluiting maken van deze personeelsbox een echte blikvanger.

De Premium Onboarding Box is gemaakt van duurzame materialen en Made in Germany. De Box kan volledig in de door u gewenste kleur worden uitgevoerd.

Maar niet alleen de visuals zijn top – het moment waarop je zo’n hoogwaardige box gepresenteerd krijgt is ook echt geweldig. Je opent het deksel, dat stevig op zijn plaats wordt gehouden dankzij de magnetische sluiting, en kijkt dan naar de afzonderlijke goodies binnenin. Indien gewenst kunnen deze ook worden bevestigd met een inlay voor een nog coolere presentatie.

Tot een formaat van 45 x 35 cm biedt de Premium Box ruimte voor heel wat.

MIJO-BRAND –  
MIJO-BRAND –  

mijo LUCKYBAG

Herinnert u zich nog het gevoel dat u destijds had toen u bij een van die schappen in de kiosk stond en puzzelde over welke verrassingstas de beste verrassingen bevatte?

Vanaf nu!
Omdat onze Luckybag waarschijnlijk de coolste soort welkomstbox is. Niet alleen omdat het volledig plasticvrij en 100% composteerbaar is. Simpelweg omdat het juist deze jeugdherinneringen zijn die weer worden opgewekt. En deze keer kun je er zeker van zijn dat er echt alleen maar coole goodies in zitten. Namelijk de jouwe!

De Luckybag Onboarding Box is gemaakt van 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar kraftpapier. Het kan dus gemakkelijk worden gecomposteerd en je hoeft je geen zorgen te maken over plastic afval. Natuurlijk OK! COMPOST gecertificeerd.

Tot een afmeting van 40 x 50 cm biedt deze werknemersbox voldoende ruimte voor mode of nog grotere goodies. Eén ding is zeker, de verrassing is perfect!

MIJO-BRAND –  

mijo BAG BOX

Biologisch katoen, herbruikbaar & authentiek

Waarschijnlijk het mooiste alternatief voor de klassieke box, omdat hij herbruikbaar is. De draagtas is gemaakt van 100% biologisch katoen (FairTrade) en kan worden uitgevoerd in een eenvoudige unikleur of in een mooie fullcolour bedrukking met uw logo of afbeelding. Op die manier blijft de onboarding “box” ook na het uitpakken gegarandeerd in gebruik.

De Bag Box wordt kant en klaar verpakt geleverd. De prijs is inclusief verpakking en verzendklaar maken. Dit betekent dat u geen verdere kosten hoeft te maken.

MIJO-BRAND –  
MIJO-BRAND –  

mijo BAGPACK BOX

Gerecycled PET - slikt echt veel

De Backpack Box is ook een goed alternatief voor de klassieke Onboarding Box. Herbruikbaar en top betrouwbaar en robuust. U kunt kiezen uit verschillende rugzakken. Wij bieden u standaard onze roll-top rugzak aan. Deze rugzak heeft een volume van 45 liter en is gemaakt van gerecycleerd PET. s Nachts biedt hij een beetje meer veiligheid, vooral voor fietsers, dankzij de reflecterende buitenlaag.

De rugzakken komen kant en klaar verpakt naar je toe. In de prijs is de verpakking en het verzendklaar maken reeds inbegrepen. Dit betekent dat u geen verdere kosten hoeft te maken.

BEDRIJFSCOLLECTIE

ALLEEN WIJ BIEDEN
MIJO-MANNETJES TEAMFEELING !

De stijl en het ontwerp. Dat is waar het om gaat. Niemand draagt graag de trui met het bedrijfslogo als de snit niet de huidige trends volgt of als hij gewoon niet past. Mijo heeft actuele snitten en Europese pasvormen. Wij ontwerpen uw textiel zo dat het kan worden gedragen op kantoor, tijdens vergaderingen of aan het eind van de dag in de bar en club. U wilt uw bedrijfskleuren in textiel? Dat is voor ons ook geen probleem.

Onboarding Box

Communicatie van bedrijfswaarden

Als uw bedrijf een systeem voor bedrijfsgezondheidsbeheer heeft geïntegreerd, is de personeelsbox een uitstekende gelegenheid om uw nieuwkomers op het aanbod te wijzen. Een gemerkte handdoek en waterfles met karabijnhaak in de onboarding box laat zien dat u geeft om de fitheid van uw werknemers.

U benadrukt dat uw bedrijf zich inzet voor een goed evenwicht tussen werk en privéleven, ongeacht de professionele en leidinggevende functie die de nieuwe werknemer bekleedt.

De selectie van personeelsgeschenken weerspiegelt uw bedrijfswaarden en straalt een modern werkgeversimago uit – onmisbaar voor een homogene employer branding.

Voor starters en bedrijven

Welkomstbox - Geschikt voor alle industrieën

Een welkomstbox is geschikt voor elk bedrijf dat zijn werkgeversimago wil versterken. U kunt de trendy dozen en de individuele selectie van de goodies die ze bevatten doeltreffend gebruiken om marketingeffecten te bereiken.

Als uw werknemers in hun vrije tijd en tijdens het sporten een bedrijfsshirt dragen, is dat gratis marketing en ondersteunt dat uw employer branding. Geschenken met een praktisch nut hebben een hoge waarde voor de nieuwe werknemers.

Als een werknemer speciaal voor de baan naar de regio is verhuisd, kunt u uw waardering voor de verhuizing laten blijken door een lokale verwijzing in de welkomstbox op te nemen.

Welkomstboxen voor nieuwe werknemers

In startende ondernemingen is een succesvolle onboarding zonder werknemersgeschenken ondenkbaar. Een employee box van MIJO past perfect bij de agile structuren en het uitgesproken teambewustzijn van de innovatie- en technologiegedreven hoogvliegers.

Voor nieuwe werknemers in gevestigde bedrijven zorgt de werknemersbox voor een positief verrassingseffect. Het ijs is gebroken en u hebt uw nieuwe werknemer op een emotioneel niveau bereikt. Bovendien is het uitpakken een ervaring die in het geheugen gegrift blijft. Afhankelijk van wat u in de box stopt, zal het positieve geheugen dagelijks worden opgefrist bij het gebruik van de hoogwaardige goodies.

Uw Box - Uw ontwerp

Natuurlijk ontwerpen wij uw onboarding box volgens uw individuele wensen en in uw huisstijl. Binnen het gekozen model zijn er verschillende ontwerpvrijheden. Ons MIJO-team zorgt voor het ontwerp, het volledige productieproces en het vullen van de boxen, die u individueel kunt uitbreiden volgens uw wensen. Indien nodig, kunnen wij de boxen voor u opslaan.

Sommige bedrijven geven de boxen als origineel kerstgeschenk aan belangrijke zakenpartners en klanten met een hoge waarde. Als je advies nodig hebt, hebben we veel goede ideeën.