Employer Shop

Employer Shop

Werknemerswinkel voor goodies, mode en merchandise

hier gehts lang

Voordelen van de werkgeverswinkel

OVERAL TOEGANKELIJK

Uw producten zijn voor iedereen en overal toegankelijk. Geef uw werknemers exclusieve toegang tot uw koopwaar, goodies of modeartikelen van waar ook ter wereld. Of het nu op de desktop of op de samrtphone is – uw Werkgever Shop draait overal.

KLANTENDIENST

Wij zorgen voor de klantenservice en behandelen vragen over bestellingen, verzending en retourzendingen. U hebt dus geen extra werk en kunt zich concentreren op uw werk.

GEEN INTRANET – GEEN BEPERKING

Wij hosten uw winkel op beveiligde servers in Duitsland. Inloggen kan echter alleen door uw werknemers of door mensen die door u zijn uitgenodigd. Geen code snippets op uw intranet of wilde links. Alles safe.

INDIVIDUELE OPLOSSINGEN

MIJO maakt mogelijk waar anderen opgeven. Wij zitten niet vast aan vaste specificaties, maar zijn 100% flexibel en ontwikkelen de passende oplossingen in eigen huis. Heb je speciale toepassingen nodig in de winkel? Laten we het dan doen!

ADMINSITRATIE

Eerlijk? Hebt u nog tijd om uw winkel te vullen met leven of om bestellingen te doen? Precies. Dat is waarom we dit voor jou doen. Wij beheren uw winkel en u kunt alle informatie op elk moment bekijken via het dashboard.

PROFESSIONELE OPNAMES

Wij zetten uw producten professioneel in de schijnwerpers. Het oog winkelt met jou. In onze studio worden alle artikelen professioneel gefotografeerd door fotografen, bewerkt en vervolgens in de winkel geplaatst.

Meer teambuilding en erkenning

Met onze Emplyoer shop kunt u uw eigen merkwereld creëren en uw medewerkers belonen met coole spullen om uw merkimago een boost te geven.

Bestelplatform

0 €*

Gratis voor elke opslag

Basiswinkel

99 €*

Gratis vanaf 5K € bestelwaarde

Pro-Shop

299 €*

Gratis vanaf 10K € orderwaarde

Ondernemingswinkel

op verzoek

Uw Shop - slechts een klik verwijderd

Je hebt geen extra mankracht nodig om je eigen Werkgeverswinkel te beginnen. Wij regelen alles voor u. Het ontwerp, aangepast aan uw CI. De artikelen, met professionele foto’s en mooie productteksten. De bestel- en verzendingsprocessen, volledig aangepast aan uw wensen. Nadat alle artikelen zijn geproduceerd, is uw winkel binnen een paar dagen klaar voor gebruik.

Uw eigen merkwereld –
Met onze Employer Shop kunt u uw eigen merkwereld creëren en motivatie, loyaliteit of gewoon goed werk belonen. Het maakt niet uit of u wilt dat iemand iets gratis krijgt, of u tegoedbonnen wilt uitdelen, of dat iedere werknemer een bepaalde toelage krijgt. Bijna alles staat hier voor je open. Onze winkel is ook boekhoudkundig gemakkelijk te integreren in uw bestaande bedrijf.

Eén Shop, alles erin

Met de Werkgeverswinkel kunt u een breed scala aan producten aan uw werknemers aanbieden. Hetzij als een echte winkel met betalingsfunctie via PayPal/creditcard of onmiddellijke overschrijving, hetzij als een zuivere bonuswinkel met tegoedbonfunctie of individuele uitkeringen. De shop maakt automatisch facturen en leveringsbonnen aan, en de bestellingen worden rechtstreeks naar ons geautomatiseerde deelmagazijn gestuurd en verzonden. Wereldwijd, op elk moment.

Alles in beeld –
U hebt 24/7 toegang tot uw persoonlijke dashboard. Bekijk de ontvangen bestellingen en welke reeds verwerkt en verzonden zijn. U hebt te allen tijde controle over uw voorraadniveau en kunt artikelen gemakkelijk bijbestellen als dat nodig is. Uw boekhoudafdeling heeft onmiddellijk toegang tot facturen en omzetstatistieken en kan deze downloaden in Excel- of PDF-formaat.

Verschillende gebruikersrollen –
U hebt ook de mogelijkheid om verschillende gebruikers verschillende mogelijkheden te bieden. Stagiairs krijgen bijvoorbeeld alleen toegang tot bepaalde producten en nieuwe werknemers krijgen een bepaalde toelage van u cadeau. Wat er ook gebeurt, samen creëren we de perfecte omgeving voor uw team.

SSL Gecertificeerd

Alle winkels en toepassingen zijn SSL-gecertificeerd en dienovereenkomstig beveiligd.

GDPR-conform

Onze winkeltoepassingen zijn onderworpen aan de Europese regelgeving inzake gegevensbescherming en worden voortdurend dienovereenkomstig bijgewerkt.

Duitse servers

Alle aanvragen en dus ook uw gegevens worden uitsluitend verwerkt op Duitse servers in Düsseldorf en München.