Catalogus

Corporate Branding

scroll

BEDRIJFSMODE

BEDRIJFSCOLLECTIE

ALLEEN WIJ BIEDEN
BEST-TEAMFEELING !

Geen zin in “standaard”? Wij creëren uw eigen individuele mode stukken. Onze bedrijfscollecties zijn speciaal afgestemd op uw wensen, ideeën en behoeften. Zo’n bedrijfsmode heb je nog nooit meegemaakt.
Van het idee tot het afgewerkte stuk, van snapbacks tot muiltjes. Laat je creativiteit de vrije loop.

BEDRIJFSARTIKELEN

enkele van onze tevreden klanten

MIJO-BRAND | kalk 
MIJO-BRAND | circunomics 
MIJO-BRAND | amazon 
MIJO-BRAND | live kopen 
MIJO-BRAND | handelsrepubliek 
MIJO-BRAND | vaha 
MIJO-BRAND | infarm 
MIJO-BRAND | apeiron 
MIJO-BRAND | tonies 
MIJO-BRAND | goudvink 
MIJO-BRAND | Nimble 
MIJO-BRAND | MIJO Klant Chanel 

Uw bedrijf - Uw merk

Employer branding

Employer branding als onderdeel van corporate brand development is in de Duitse economie al lang ingeburgerd. Zogenaamde “employee branding” is momenteel nog minder bekend. Hoewel employee branding een goede personeelsstrategie is. Wij leggen uit wat employer branding en employee branding zijn en laten u de verschillen zien.

Corporate brand development is erg in de mode. Employer branding is bij bijna iedereen bekend en employee branding is ook langzaam aan een inhaalslag bezig. Mijo biedt start-ups en bedrijven de perfecte producten en concepten in beide varianten. Mijo is uw startup branding en employer branding agentschap.

Employee branding biedt vele voordelen

Met employee branding worden werknemers merkambassadeurs. Coole bedrijfsmode of nuttige goodies die u ook graag draagt of in het dagelijks leven gebruikt, zijn de beste opties. Mijo ontwerpt en produceert bedrijfsmode en merchandise die werknemers gegarandeerd ook buiten kantoor kunnen gebruiken.
Je kunt employee branding een werknemersmerk noemen. Dit betekent dat oprichters en eigenaren veel voordelen kunnen verwachten van employee branding of startup branding.

Corporate mode en merchandise geven werknemers een beter gevoel erbij te horen en zij identificeren zich sneller en gemakkelijker met een bedrijf. Op die manier wordt het eigen logo door de werknemers buiten het kantoor gedragen en verspreid.

Al vanaf 30 stuks

Welkomstpakket voor nieuwe werknemers

Onze welkomstbox voor nieuwe werknemers is hier ook perfect voor. Deze onboarding boxen brengt het kantoor echt in een goede stemming. Nieuwe werknemers zijn dol op deze box en krijgen meteen een beter beeld van het bedrijf. In tegenstelling tot employee branding is employer branding een taak die alleen door het bedrijf zelf kan worden aangepakt. Employer branding gaat over start-ups of bedrijven die hun eigen merk willen opbouwen. Dit betekent dat alles wat ertoe leidt dat uw bedrijf door uw werknemers als een goede werkgever wordt gezien, geweldige employer branding is.

Zin en doel van employer branding

Het belangrijkste doel van employer branding is eigenlijk om zich goed te positioneren op de arbeidsmarkt om zo gemakkelijk mogelijk toegang te krijgen tot getalenteerde werknemers en jong talent. Mijo biedt perfecte goodies en onboarding boxes. Nieuwe werknemers ontvangen een welkomstpakket met nuttige goodies om een goede start te maken in hun nieuwe baan. Uiteraard zijn deze goodies zo gekozen dat zij ook gemakkelijk in de privé-omgeving kunnen worden geïntegreerd.

We hebben alles wat je nodig hebt

Mijo biedt verschillende onboardingboxen aan. Onze Green Box is duurzaam en composteerbaar. Met de Premium Box ontvangt de werknemer een hoogwaardig magnetisch boxen dat er heel cool uitziet en aanvoelt. Ook hier hechten wij uiteraard belang aan duurzaamheid en een CO2-arme productie.