Bedrijfscollectie

CORPORATE COLLECTION

ZO UNIEK ALS JIJ

scroll

Uw merk als een individuele collectie

Naast onze standaardcollectie bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen kleding samen te stellen. Op die manier komen alle details van uw brand naar buiten. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en ook de opslag en verzending van uw bedrijfscollectie.

Wij produceren uw individuele stijlen in onze ateliers in Turkije en werken ze af in onze fabriek in Nedersaksen. Alles volgens Europese, ecologische en ethische normen. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit en eerlijke producties.

wij duwen uw bedrijfsgevoelens

InFarm - stedelijke landbouw
100% lokaal

Dit is Infarm en uw stad is zijn moestuin.

Voor InFarm produceren wij een complete collectie bestaande uit shirts, hoodies, broeken en accessoires. Om ervoor te zorgen dat elke werknemer zijn of haar uitrusting ontvangt, is er een speciale Werkgeverswinkel met wereldwijde verzending. Natuurlijk in vol ornaat inclusief opslag en retourverwerking.

Boxine - We are the Tonies

De Toniebox brengt spannende verhalen in de kamer van elk kind

Voor Boxine hebben we coole outfits ontwikkeld om elke dag te dragen. Van sweatshirts tot sokken, alles is er om nonchalant door Düsseldorf te paraderen in de Tonies-look. Daarbij hebben wij aandacht besteed aan een discrete vormgeving. Hoogwaardige materialen en een constante beschikbaarheid via de Werkgeverswinkel zijn uiteraard gegarandeerd.

enkele van onze tevreden klanten

MIJO-BRAND – kalk 
MIJO-BRAND – circunomics 
MIJO-BRAND – amazon 
MIJO-BRAND – live kopen 
MIJO-BRAND –  
MIJO-BRAND – vaha 
MIJO-BRAND – infarm 
MIJO-BRAND – apeiron 
MIJO-BRAND – tonies 
MIJO-BRAND – goudvink 
MIJO-BRAND – Nimble 
MIJO-BRAND – MIJO Klant Chanel