Bedrijfskleding

CORPORATE FASHION

ONBOARDING STYLES

scroll

Zakelijke mode - maar stijlvol

Alleen je logo op de kleren? Natuurlijk, als je wilt – maar wij bij MIJO willen meer voor jou! Wij willen uw merk, uw bedrijf in de mode brengen. Coole en stijlvolle kleding die ook populair is om buiten het kantoor te dragen. Dat is ons doel, en dat is hoe u als bedrijf de grootste toegevoegde waarde krijgt -> Uw medewerkers worden merkambassadeurs.

alle modeartikelen

Alle
Outdoor
Shirts & Tops
Sweats & Hoodies

AFZONDERLIJKE PRODUCTIE

ALLEEN WIJ BIEDEN
MIJO-MANNETJES TEAMFEELING !

En dat al vanaf 10 stuks. Wij produceren voor klein en groot, maakt niet uit waar of wie. In onze fabriek in Emsland worden kleine hoeveelheden met de hand veredeld en tot uw persoonlijke modestuk verwerkt.

Dankzij onze ateliers in Turkije kunnen wij ook commerciële hoeveelheden en bestellingen realiseren. Wij produceren niet alleen mode voor bedrijven, maar ook voor de directe verkoop in de detailhandel en groothandel.

VERFIJNING

WIJ HEBBEN UW VUUR AANGESTOKEN
IN DE SCÈNE

Dankzij onze eigen afwerking en talrijke afwerkingsmogelijkheden tijdens de productie kunnen wij uw CI in de meest uiteenlopende vormen en kleuren op het textiel brengen.

Maakt niet uit waar, maakt niet uit hoe groot, maakt niet uit hoeveel kleuren. Uiteraard ontvangt u van ons ontwerpteam vooraf uw persoonlijke ontwerpfiche met ontwerpen en mock-ups van uw kleding.

Mode voor startende ondernemingen

Met weblabel

Bij Mijo, maken we niet alleen werknemers kleding. Wij maken geweldige bedrijfskleding die alle andere bedrijfskleding verslaat.

Wij slagen daarin omdat wij weten wat op dit moment hot is en welke doelgroep welke stijl volgt. Wij hebben het ideale textiel voor alle leeftijdsgroepen.

Mijo maakt corporate fashion voor start-ups en bedrijven die veel belang hechten aan een goede employee branding. Daarom maken wij van werknemers merkambassadeurs. En wij garanderen dat de werknemerskleding ook na het werk in het oog zal blijven springen.

Cool Werknemerskleding

Zenjob Hoodie

Weet u hoeveel van uw werknemers met het openbaar vervoer naar het werk komen? Ik weet zeker dat er een paar zijn. En weet u hoeveel mensen ‘s morgens in het openbaar vervoer zitten en uw personeel voorbij lopen of opmerken? Precies, heel veel.

Met bedrijfsmode van Mijo die er niet uitziet als normale bedrijfskleding, zorgen we voor een merkpresentatie. Juist als je werknemers omringd zijn door veel mensen.

Coole jasjes voor regenachtige dagen met een stijlvol borduursel of een goed zittend overhemd of polo? We hebben veel in petto en maken echt coole werknemerskleding voor je.

Accessoires in uw CI

Borduurwerk

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid als het gaat om bedrijfskleding. Al onze artikelen worden in de eigen productie in Duitsland vervaardigd en zijn onderworpen aan geteste normen.

Zo zijn onze goodies en kledingstukken Oeko-Tex, Vegan-Made, OK-COMPOST of FairTrade gecertificeerd, wat betekent dat iedereen zijn steentje kan bijdragen aan ecologisch duurzame en vooral milieuvriendelijke bedrijfskleding.

De combinatie van employee branding en corporate fashion maakt het mogelijk dat iedere werknemer onderdeel wordt van uw marketingconcept.