Bedrijfskleding

CORPORATE FASHION

INWERKSTIJLEN

hier gehts lang

Zakelijke mode - maar stijlvol

Alleen je logo op de kleren? Natuurlijk, als je wilt – maar wij bij MIJO willen meer voor jou! Wij willen uw merk, uw bedrijf in de mode brengen. Coole en stijlvolle kleding die ook populair is om buiten het kantoor te dragen. Dat is ons doel, en dat is hoe u als bedrijf de grootste toegevoegde waarde krijgt -> Uw medewerkers worden merkambassadeurs.

CORPORATE FASHION

alle modeartikelen

Alle
Outdoor
Shirts & Tops
Sweats & Hoodies

DIT IS HOE HET WERKT MET MIJO

1. BEPAALDE PRODUCTEN

2-10 minuten

U kunt uw gewenste mode kiezen via onze configurator of direct contact met ons opnemen per mail of telefoon en wij stellen een selectie voor u samen.

2. PERSOONLIJKE BEGELEIDING

30-60 minuten

Wij adviseren u gratis, telefonisch of aan de telefoon, tot alles klopt en ondersteunen u bij de realisatie van uw corporate fashion.

3. AANBOD

20-60 minuten

Nadat alles is opgehelderd, ontvangt u een niet-bindende offerte voor uw aanvraag. Transparant met alle kosten.

4. MONSTER & PRODUCTIE

1-8 weken

We controleren samen monsters en beginnen na uw goedkeuring met de productie van uw bedrijfsmode.

AFZONDERLIJKE PRODUCTIE

Werkkleding in koel

En dat al vanaf 10 stuks. Wij produceren voor klein en groot, maakt niet uit waar of wie. In onze fabriek in Emsland worden kleine hoeveelheden met de hand veredeld en tot uw persoonlijke modestuk verwerkt.

Dankzij onze ateliers in Turkije kunnen wij ook commerciële hoeveelheden en bestellingen realiseren. Wij produceren niet alleen mode voor bedrijven, maar ook voor de directe verkoop in de detailhandel en groothandel.

VERFIJNING

WIJ HEBBEN UW VUUR AANGESTOKEN
IN DE SCÈNE

Dankzij onze eigen afwerking en talrijke afwerkingsmogelijkheden tijdens de productie kunnen wij uw CI in de meest uiteenlopende vormen en kleuren op het textiel brengen.

Maakt niet uit waar, maakt niet uit hoe groot, maakt niet uit hoeveel kleuren. Uiteraard ontvangt u van ons ontwerpteam vooraf uw persoonlijke ontwerpfiche met ontwerpen en mock-ups van uw kleding.

BEDRIJFSCOLLECTIE

ALLEEN WIJ BIEDEN
MIJO-MANNETJES TEAMFEELING !

Geen zin in “standaard”? Wij creëren uw eigen individuele mode stukken. Onze bedrijfscollecties zijn speciaal afgestemd op uw wensen, ideeën en behoeften. Zo’n bedrijfsmode heb je nog nooit meegemaakt.
Van het idee tot het afgewerkte stuk, van snapbacks tot muiltjes. Laat je creativiteit de vrije loop.

Mode voor startende ondernemingen

Met weblabel

Bij Mijo, maken we niet alleen werknemers kleding. Wij maken geweldige bedrijfskleding die alle andere bedrijfskleding verslaat.

Wij slagen daarin omdat wij weten wat op dit moment hot is en welke doelgroep welke stijl volgt. Wij hebben het ideale textiel voor alle leeftijdsgroepen.

Mijo maakt corporate fashion voor start-ups en bedrijven die veel belang hechten aan een goede employee branding. Daarom maken wij van werknemers merkambassadeurs. En wij garanderen dat de werknemerskleding ook na het werk in het oog zal blijven springen.

Werknemerskleding in koele

Finoa MIJO

Weet u hoeveel van uw werknemers met het openbaar vervoer naar het werk komen? Ik weet zeker dat er een paar zijn. En weet u hoeveel mensen ‘s morgens in het openbaar vervoer zitten en uw personeel voorbij lopen of opmerken? Precies, heel veel.

Met bedrijfsmode van Mijo die er niet uitziet als normale bedrijfskleding, zorgen we voor een merkpresentatie. Juist als je werknemers omringd zijn door veel mensen.

Coole jasjes voor regenachtige dagen met een stijlvol borduursel of een goed zittend overhemd of polo? We hebben veel in petto en maken echt coole werknemerskleding voor je.

Accessoires in uw CI

Borduurwerk

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid als het gaat om bedrijfskleding. Al onze artikelen worden in de eigen productie in Duitsland vervaardigd en zijn onderworpen aan geteste normen.

Zo zijn onze goodies en kledingstukken Oeko-Tex, Vegan-Made, OK-COMPOST of FairTrade gecertificeerd, wat betekent dat iedereen zijn steentje kan bijdragen aan ecologisch duurzame en vooral milieuvriendelijke bedrijfskleding.

De combinatie van employee branding en corporate fashion maakt het mogelijk dat iedere werknemer onderdeel wordt van uw marketingconcept.